top of page

Over mij

Hallo! Ik ben Soetkin!

Ik ben al altijd gepassioneerd geweest door fotografie. Zo kreeg ik voor mijn eerste communie mijn eerste fototoestel (wat achteraf heerlijk beeldmateriaal heeft opgeleverd). Ik hecht zelf veel belang aan het koesteren van herinneringen. Momenten gaan soms zo snel voorbij en door foto's kan je ze eeuwig koesteren. Mijn eigen fotoboeken toveren altijd een lach op mijn gezicht. Iets wat ik iedereen toewens!

 

Na mijn middelbaar, koos ik toch om iets totaal anders te studeren.  Ik studeerde Psychologie in Kortrijk en Leuven en verdiepte me in de psychologie van kinderen en jongeren. Tijdens mijn studies kreeg ik van een vriendin de vraag of ik haar huwelijk wou fotograferen. Ik zei 'ja!'.

Achteraf gezien vind ik het heel moedig (en een beetje riskant) dat ik die uitdaging ben aangegaan. Ik trok op automatische stand en wist eigenlijk niet wat ik deed... Toch had ik zoveel plezier en vond ik mijn passie voor fotografie helemaal terug. Ik merkte dat ik ideeën had om het kersverse koppel in beeld te brengen maar niet altijd de juiste techniek in de vingers had. Gelukkig voor hen leverde het toch heel wat moois op (zeg ik bescheiden).

Ik merkte dat ik iets wou doen aan het tekort aan techniek en wou niet alleen de vaste huisfotograaf meer zijn.  Ik besloot me te verdiepen in de fotografie, investeerde zelf in een professioneel toestel en volgde cursussen. Ik leerde op korte tijd zoveel bij van verschillende professionals en trek nooit nog op automatische stand (hoe kon ik?! ;) ). 

Ik kreeg steeds meer vraag om foto's te nemen en besloot de stap naar zelfstandig fotograaf te zetten. 

Ik vind het heerlijk om op sommige dagen klinisch psycholoog te zijn en op andere dagen de fotograaf in mij te laten ontwaken. De combinatie van deze twee beroepen zorgt ervoor dat ik een ideale mix heb van 2 dingen die me nauw aan het hart liggen. 

Wat kan je van mij verwachten? 

Ik vind het belangrijk om in eerste instantie te luisteren. Wat had je zelf in gedachten? Zijn er misschien enkele onzekerheden of ben je er al helemaal klaar voor? 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij op je gemak bent. Heb je wat meer tijd hiervoor nodig, dan nemen we die. We gaan niet overhaast te werk! Alleen wanneer je echt op je gemak bent zal die échte glimlach kunnen verschijnen. 

Ik zit boordevol goesting en enthousiasme, hou van uitdagingen maar ben ook een tikkeltje perfectionistisch. Als ik iets doe, wil ik het goed doen! Alleen maar een voordeel voor jou, toch? 

Als laatste vind ik het ook belangrijk dat ook ik geniet en mezelf ben tijdens het fotograferen. 
Een fotograaf in zijn element levert gewoon betere foto's, zo simpel is het :)

Ik kijk er enorm naar uit mensen te helpen hun momenten voor altijd vast te leggen! 
Krijg je zin om jou/jullie te laten fotograferen? Geloof jij in jonge enthousiaste ondernemers?
Of ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand anders te laten schitteren? 

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Liefs,

Soetkin

Mijn klanten aan het woord...

"Je bent een engel, Soetkin! Je hebt perfect kunnen weergeven hoe de dag voor ons was! Dankjewel!!!"

Linde (Doopfoto's)

Vragen?

Wil je graag nog meer te weten komen, heb je suggesties of wil je me gewoon iets vertellen? Laat gerust van je horen via het contactformulier!

bottom of page